Dagen efter...

Så känns det verkligen just nu, jag mår tack och lov inte så väldigt illa men jag mår heller inte helt bra. Det kanske inte skulle va helt fel med en pizza just nu men jag är på tok för seg för att orka gå hemifrån. Igår var jag på middag hos Disa tillsammans med en stor del av laget. Jag tycker att det var en lyckad kväll. Vi åt och spelade mao och pyttelite mvg. Jag och kicki ägde på mao, kan berott på att bara ett av våra sinnen var fördunklat i alkohol, det är sjukt hur mycket segare man tänker då. Jag fick hjärnsläpp och kom inte på vad Magnus Wislander heter i förnamn. Det blir ju inte bättre heller av att alla skriker och skrattar åt en när jag väl har fått hjärnsläpp. Aja vann gjorde vi iaf och jag och Maria var i delad ledning med ett lag på mvg efter två omgångar så vi hade nog vunnit där med :-)
Inte helt oväntat blev det till tegel vi styrde vår kos. Klockan har en förmåga att ticka på ordentligt och när det började bli dags för att dra vidare var det inte riktigt läge för stan. Istället körde Kicki oss till Tegel, sjukt skönt med en privat chafför, för att inte tala om att hon dessutom skjutsade hem oss (TACK SÅ MYCKET!). Alla kom in utan problem trots att jag tror att åldersgränsen var minst 20, det märktes faktiskt på skaran av människor på tegel för det är nog första gången på flera år som jag träffat så många som jag känner där. Det var därför lite extra roligt faktiskt. De senaste gångerna har jag lätt varit bland de kanske fem äldsta på hela stället men igår var det faktiskt många i min ålder och till och med äldre, kul.
Roligast igår var nog ändå flugan, vaddå lättroade. Nästa match måste vi köra något barnsligt och roligt, just för att det är roligt. Jag lovade ju Lovi att lägga upp en bild som jag faktist inte vågade lägga upp utan hennes godkännande men jag anade faktiskt att hon skulle vara så säker i sig själv och härligt obekymmersam att hon faktiskt inte bryr sig om enkla petitesser. Så utan att babbla mer lägger jag nu helt enkelt upp den:


Mitt i detta inlägg började Sveriges match mot Brasilien och nu är det halvtidsvila. Det ser ju grymt bra ut idag. De spelar underbart försvarsspel vilket ger dem en del snabba och enkla mål för uppställt anfall är ju inte det vi är bäst på direkt, är det typiskt svenskt? Ahlm har varit bra framåt och Sara Holgersson har varit suverän bakåt. Hoppas nu att de håller i det här och inte låter Brasilien hämta upp det, jag tror det står 14-8. Jag har också kollat igenom bilderna och filmerna från igår. Det var faktiskt en hel del bra så istället för att skriva något mer om gårdagen, eller kanske ska man säga gårnatten, och låta bilderna visa hur kul vi hade.





















Så efter lite avbrott för match och telefonsamtal så är jag nu klar med en liten sammanfattning från igår. Sveriges damer vann matchen även om det blev på tok för spännande den sista kvarten när de tappade sitt 8-målsövertag till ett mål i slutminutrarna. Aja två väldigt viktiga poäng iaf :-)

Kommentarer
Postat av: Diiiiisa

ahaha ÄLSKAAAAR närbilderna! :D <3

2009-12-06 @ 14:04:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0