Sista inlägget på semestern

Jaha då var semestern slut för det här året då... Det känns faktiskt inte alltför hemskt utan ska faktiskt bli ganska skönt att komma tillbaka till rutiner och förhoppningsvis ett lite mer hälsosamt leverne. Lunch lagad och serverad varje dag och kanske inte lika mycket ångest inför varje försök till löppass. Det har varit skönt med ledigt men terminen kommer gå fort och sen är det snart semester igen. Jag har inte gjort särskilt mycket somrigt under semestern, ett bad hann jag iaf med. Men det har varit en semester som fallit mig bra i smaken med lagom mycket att göra, dessutom har jag gjort en del nytta både på vinden och i lägenheten.
Hösten kommer nog bjuda på mycket tuffa utmaningar och frustration samtidigt som jag känner att det verkligen finns möjlighet för mig att utvecklas och växa nu. Det ska bli kul, spännande och tack vare alla härliga barn kommer jag säkert ha många härliga dagar att se fram emot.
Den här veckan kommer vara en riktigt mjukstartsvecka och det känns superbra. Att få komma dit och landa lite innan allt drar igång på allvar, särskilt som det är jag som ska vara ansvarig för allt draigångande på min avdelning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0