Ny ångestattack.

Det kanske är fel mot alla de människor som erfarit en riktig ångestattack att ens på skämt nämna det jag upplever innan match för det men just nu märker jag i hela kroppen iaf att det närmar sig match. Jag hittar alltid nya anledningar till att bli lite extra nervös inför just kommande match (gäller nästan alla matcher). Anledningen denna gång är att vi möter ärkerivalerna täby. Jag vill inte förlora mot dem. Det spelar ingen roll vad som händer på planen egentligen jag vill bara inte förlora. Annars brukar det va precis tvärt om, det är viktigast hur vi spelar och hur jag presterar och sen kan resultatet vara som en extra bonus. Men mot täby vill jag inte förlora!!!

Blä och fy, jag mår inte alls bra. Nu måste jag gå in i mig själv, tänka positivt ett tag och sedan bara släppa det och tänka på massa annat före det är dags att bege mig.

Förövrigt har jag haft en väldigt bra dag. Vi har haft barnfritt på förskolan idag och har hunnit planera en hel del. Verksamheten börjar komma igång på allvar och det är kul och utmanande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0