Jobbtider mm

Jag är verkligen nöjd med mina jobbtider, det var jag i våras också och de har inte förändrats supermycket men jag tycker verkligen att det är till det bättre. Jag försöker att välja att se fördelar i det mesta och även om jag inte är så bra på det än försöker jag blunda lite för nackdelarna, eller iaf skifta fokuset bort från dem.
Jag jobbar numera en halvtimme längre på måndagar, en timme längre på tisdagar och en kvart längre på torsdagar. All denna tid har tagits från onsdagarna så jag slutar 1 timme och 45 tidigare på onsdagar än vad jag brukade :-) Det innebär att jag bara jobbar 8-15 på onsdagar vilket känns som världens lyxigaste dag för i år ska vi dessutom inte heller ha några träningar på onsdagar. Så jag kommer ha en dag i veckan när det kommer kännas som att jag har hur mycket tid till vad som helst, jag är supernöjd :-D
Jag har dessutom valt att inte vara tränare för något lag i år, för förra året tycker jag var för tufft. Det kändes nästan bara som om jag var på jobbet eller var på handbollen och ofta blev det mer av ett måste än något roligt och givande. Bristen på glädje och motivation gjorde dessutom att jag kände att jag inte var nöjd med min insats som tränare och så vill jag faktiskt inte ha det. Jag tycker inte om att göra saker halvhjärtat även om man kan tro det med tanke på hur ofta det blir så. Fast det är klart att jag kommer sakna tjejerna och ansvaret en del. Laget är verkligen supermysigt och det är goa tjejer.

Vad ska jag göra idag? Åh så lyxigt! Hoppas alla andra också har en bra dag!


Kommentarer
Postat av: Magnus

Jag hoppas att du snart hittar din motivation att bli tränare igen för du behövs verkligen i Vallentuna HK.

2009-08-20 @ 10:21:21
Postat av: Kajan

Tack så mycket!

2009-08-20 @ 15:36:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0