å så har det varit en match nu igen...

Igår spelade mitt favoritlag match igen, Real Madrid om nån skulle ha missat det ;-) Jag blev inte riktigt lika imponerad av spelet som sist men det kändes ändå rätt säkert och bra. Vi (jag var i högsta fall delaktig) vann med 3-0, Higuain gjorde de två första och det tror jag var skönt för honom eftersom han inte har gjort så mycket mål nu på försäsongen. Undra hur det blir när nistelroy kommer tillbaka, hoppas inte han får spela. Han är visserligen en notorisk målskytt men jag har aldrig riktigt tyckt om honom. Det som var kul att se igår var Reals blixtrande omställningar. jag började fundera över vilka spelare jag helst vill ha på planen och jag har ingen självklar startelva. Eftersom jag tittar ganska lite på fotboll, i stort sett aldrig engelska eller italienska ligan och mest på reals matcher i ligan har jag dålig koll på alla andra spelare och i år är det många nya att bekanta sig med, visserligen några från reals akademi men de har varit ute på vift i något år. Men av det jag har sett hittills har jag några namn som jag absolut tycker ska vara på planen.
Casillas, Ramos, Pepe, Lass, Robben, Kaká, Granero, Raul, Higuain. jag måste nog tyvärr erkänna att ronaldo slår sig in i startelvan men han ska inte gå före robben eller kaká, hur pelligrini sedan väljer att positionera ut dessa spelare får stå för honom men kaká skulle väl kunna fungera bra som innermittfältare? Sedan tror jag att den nya backen på A, troligtvis Albiol är ganska bra. Det är för många nya på A så det är svårt att ha koll på dem. Marcelo är nog nästan mitt alternativ som vänsterback. Det är ett oftensivt lag minst sagt och Lass, Pepe och Ramos är ett måste på planen för att få detta att fungera. Ronaldo, Robben och Kaká måste lära sig att jobba hem en hel del också tror jag.
Snart får jag börja med nedräkning till första liga matchen där real ställs inför deportivo så det blir tufft på en gång. Det börjar iaf närma sig :-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0