Raul raul raul

Han är kungen, inget snack om den saken. Han har om och om tystat kritikerna till och med tvingat dem att äta upp vad de sagt och hitta på nya lovord för de vanliga orden räcker inte till för att beskriva denna underbara fotbollslegend. Legend är just vad han är och då spelar han fortfarande, och presterar fortfarande på världsnivå!!!

Det som jag tycker är det absolut bästa med honom är ändå hans ödmjukhet, det är den som i kombination med hans vilja och kämparglöd som har gjort att han har en alldeles speciell plats i mitt hjärta. För mig finns det inte någon fotbollsspelare som kommer i närheten av hans storhet. (Henrik Larsson är nog den som kommer närmast tillsammans med Casillas)

Underbart att det nu bara är fyra poäng upp till Barcelona, vem hade trott det i vintras. Tyvärr tror jag fortfarande inte att det räcker men jag börjar ju hoppas rätt rejält nu. Varje match framöver är avgörande känns det som men ingen är ju så avgörande som den nu i helgen, El Classico! Åhh vad jag längtar. Jag blir stolt över att flera spelare i real kliver fram och tar för sig och kämpar nu när det verkligen behövs. Marcelo och Gago har verkligen imponerat på mig på sista tiden. Nu såg inte jag hela matchen igår men det var skönt att se Lass på planen igen, han är en riktig kämpe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0